, , ,

Sadržaj NEXT Konferencije 2021

Napisao

minuta/e čitanja

Podijeli:

Banner Next

Od novih startupa, inovativnih rješenja, marketinga pa do financija, sve na jednom mjestu!

NEXT konferencija je četvrta konferencija u organizaciji Linnovate Tehnoškog parka koja će se održati 25. rujna 2021. godine s početkom u 11 h. Ujedno ovo je i prva konferencija koja će se održati na otvorenom u Livnu, na platou iza Narodnog sveučilišta.

Kroz konferencijske panele predstavit će se iskustva treće generacije Linnovate start up-a, ali i prvi inovativni proizvod – inovacija ‘xTend’ nastala u Linnovate-ovom inkubatoru, koja će nedvojbeno postati pravi hit na tržištu nekretnina.

Panelisti će govoriti i o važnosti strateškog tržišnog pozicioniranja, a Vedran Peršić, pionir PR struke u BiH i direktor Sektora marketinga i komunikacija Sberbank BH – najdinamičnije banke u BiH, će održati predavanje o neizbježnoj važnosti marketinga i odnosa s javnošću kod poslovanja mladih tvrtki. Na konferenciji će se predstaviti i novi program upravljanja projektima koji je rezultat Erasmusovog programa financiranja.

Panel koji će nesumnjivo privući najviše pažnje je onaj koji će govoriti o samom pristupu financiranju, odnosno kako privući investicije u vlastito poduzeće, te naravno što je to dostupno startapima u vašem okruženju u suradnji sa Linnovate TP-om i partnerima, a radi se o sljedećim mogućnostima i programima:

  • Grant sredstva
  • Seed Investment kroz Linnovate Loan Fond
  • Angel investment kroz Linnovate Accelerator (pilot projekt)
  • Investicijski krediti sa partnerskim bankama

Jedan od osnivača Linnovate TP, Mate Rimac govorit će o Angel investment-u kroz Linnovate akcelerator program, uvjetima koji su potrebni te o prvoj takvoj investiciji koja je već provedena (riječ je o iznosima puno većim od 100.000,00 BAM). Također, Marin Jozić, još jedan od osnivača, govoriti će o seed investicijskom fondu sa kojim je Linnovate do sada investirao u 5 startupa sa ukupnim investicijama preko 150.000,00 BAM, te nastojanjima Linovate TP-a da taj fond u budućnosti poveća na 500.000,00 BAM.

Sponzor i partner ovogodišnje konferencije NEXT je Sbrebank BH, jedna od najstabilnijih financijskih institucija u svijetu sa tradicijom od 179 godina poslovanja, banka koja je prepoznala rad Linnovate TP-a te će aktivno sudjelovati kako na konferenciji tako i u radu Linnovate TP u budućnosti. O mogućnostima investicijskih kredita u bankarskom svijetu za mlada poduzeća, govoriti će na panelu Dario Marić, direktor regije Mostar, Sberbank BH.

Konferencija će biti prigoda da Linnovate najavi i otvori poziv za novu generaciju start up-a koji bi trebali omogućiti postojećim i budućim poduzetnicima da kroz Linnovate poslovni inkubator pokrenu vlastiti biznis, realiziraju svoje ideje, ali i unaprijede postojeće poslovanje.

Sudjelovanje na konferenciji NEXT je besplatno, a dodatne informacije možete pronaći na službenoj stranici Linnovate TP – https://linnovate.org/next/

Broj posjetitelja će biti prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji te će se, sukladno tomu, omogućiti i izravan prijenos konferencije preko službenog YouTube kanala Linnovate TP.

Podijeli: