, , ,

Najava NEXT Konferencije 2021

Napisao

minuta/e čitanja

Podijeli:

Banner Next

Organizira se četvrta po redu poslovna konferencija Linnovate Tehnološkog Parka, sada pod nazivom NEXT

Tehnološki park Linnovate u subotu, 25. rujna 2021. u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu organizira četvrtu konferenciju za poduzetnike, koja je od ove godine evoluirala od naziva Business Forum Livno u jedinstveni naziv NEXT.

Na Konferenciji NEXT će se predstaviti posljednje generacije Linnovate start up-a te s planiranim sadržajima maksimalno potaknuti interakcija poduzetnika, javnih i privatnih institucija kao i bankarskog sektora.

NEXT konferencija je zamišljena tako da mladim tvrtkama iz Hercegbosanske županije pruži što više informacija o važnosti pristupu strateškom tržišnom pozicioniranju i financijama. Na konferenciji će se predstaviti i inovativni proizvod nastao u Linnovate poslovnom inkubatoru.

Cilj NEXT konferencije da TP Linnovate, nastavi poticati i podupirati mlade ljude Hercegbosanske županije nudeći im različite vidove poslovne, edukacijske, ali i financijske potpore kroz Linnovate Loan Fond, za koji je plan da u narednom periodu naraste na pola miliona KM.

Konferencija NEXT tako mladim poduzetnicima nudi priliku promovirati njihove ideje te ih uvezati s institucijama koje im na putu razvoja i zadovoljavajuće komercijalizacije njihovog poslovanja mogu biti od pomoći.

Broj posjetitelja bit će prilagođen epidemiološkim mjerama te će biti omogućeno i izravno praćenje konferencije putem službenog YouTube kanala.

Dodatne informacije o konferenciji NEXT možete pronaći na službenoj stranici Linnovate TP https://linnovate.org/next/.

Podijeli: