, , ,

Business Forum Livno 2020

Napisao

minuta/e čitanja

Podijeli:

mate

Održana online konferencija Linnovate TP, čiji je suosnivač i financijska podrška Mate Rimac 

MATE RIMAC USTRAJAN, POMOĆI SVOJIM SUGRAĐANIMA IZ BIH U NJIHOVIM POSLOVNIM POČECIMA. TREĆI BUSINESS FORUM U TEHNOLOŠKOM PARKU LINNOVATE PREDSTAVIO KONKRETNE REZULTATE. 

 

Cilj je kako je rekao, suosnivač Tehnološkog parka Linnovate, Mate Rimac, stvoriti zajednicu koja će svako sa svojim kompetencijama ‘gurati’ ovu započetu uspješnu poduzetničku priču dalje, privlačiti i ljude iz dijaspore da također ulažu u ove krajeve i stvaraju radna mjesta koja će ljudima dati sigurnost i razlog opstanka i ostanka na ovim prostorima.  

Online konferencija je protekla u pozitivnom tonu, pokazujući kroz svoj prvi panel, uspješne prve poslovne rezultate mladih Linnovateovih početnika poduzetnika, dok je na drugom pokazala transparentnost investiranja mladih poduzetnika i njihovih potreba od strane Linnovate-a. Tom prigodom i javno je objavljen i pozitivan ishod jedne aplikacije, koja će biti značajan financijski zamašnjak mladom poduzetniku iz Livna.

Konferencija je bila prigoda da Linnovate predstavi i svoju suradnju sa Centrom za edukaciju i upravljanje projektima (CEUP) kojom želi pojačati svoje kapacitete i biti što spremniji za iskorištavanje svih financijskih fondova u BiH, koji mogu pridonijeti rastu i razvoju Linnovate-a i njegovih korisnika u svakom pogledu.

Jedan takav projekt je predstavljen na konferenciji, a govori podršci ženskom i društveno odgovornom poduzetništvu, kojeg Linnovate TP implementira u suradnji sa slovenskom nevladinom organizacijom Pina i Ministarstvom vanjskih poslova Republike Slovenije.

Na kraju konferencije najavljen je i novi poziv za apliciranje za financijsku podršku novim, mladim poduzetnicima. Linnovate Tehnološki Park sa partnerima poziva sve inovativne i poduzetnički orijentirane osobe, kao i postojeće mlade firme da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u poslovnom inkubatoru. Više o pozivu na službenoj web stranici Linnovate TP – https://linnovate.org/javni-poziv-aplikacije-za-inkubaciju-2020-01/ 

Cijelu konferenciju možete pogledati na linku: 

 

Podijeli: