Business Forum Livno 2019

Druga konferencija Business Forum Livno 2019

Dana 03.08.2019 (subota) u kino dvorani Narodnog sveučilišta u Livnu održati će se druga konferencija Business Forum Livno 2019 s početkom u 12.00.

Ispred Narodnog sveučilišta od 09.30 – 11.30 održati će se mini sajam stratupa prve generacije poslovnog inkubatora Linnovate Tehnološkog parka. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete i podrže novoosnovane firme i projekte koji će to tek postati.

Na samoj konferenciji biti će predstavljen rad poslovnog inkubatora tehnološkog parka gdje će startupi kroz panel diskusiju prenijeti svoja iskustva i savjete svima zainteresiranima za pokretanje vlastitog poduzeća.

Nakon razgovora sa starupima slijedi panel o poljoprivredi na temu „Potencijali i investicije za poljoprivrednu proizvodnju i preradu u HBŽ“ što je izvrsna prilika svim poljoprivrednicima i prerađivačima za razgovor o izazovima i izvoznim prilikama u ovome sektoru.

Kroz naredni panel turizma na temu „ Brendiranje i turistički potencijal HBŽa“ uz zanimljive goste želimo animirati sve zainteresirane na aktivno bavljenje turizmom.

Kroz završni panel „Razvoj lokalne suradnje“ razgovarati će se o potrebama uspostave partnerstva kako bismo na razini Hercegbosanske županije učinili neophodne korake ka razvoju. Sudionici konferencije će na ovaj način saznati kako i oni mogu doprinijeti razvoju županije.

Uz mnoge zanimljive goste, ovaj događaj će uveličati Zlatko Dalić i suosnivač Tehnološkog parka Mate Rimac.

Organizator konferencije je Linnovate Tehnološki Park u partnerstvu Asocijacije za regionalni razvoj REDAH i Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije.

Svi zainteresirani za dolazak na konferenciju obvezni su se registrirati putem linka, registracije su otvorene od subote 20.07.2019, a mjesta su ograničena. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pratite nas na službenim stranicama www.linnovate.org ili nas kontaktirajte putem mail-a info@linnovate.org .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *