, ,

Business Forum Livno 2020

Napisao

minuta/e čitanja

Podijeli:

BFL 2020

Treća konferencija Business Forum Livno 2020

Dana 10.10.2020. (subota) održat će se treća konferencija Business Forum Livno 2020 s početkom u 18 sati. Zbog trenutne epidemiološke situacije ovogodišnje izdanje konferencije će biti održano online putem službenog YouTube kanala Linnovate Tehnološkog parka. Link za konferenciju: https://youtu.be/eHsfW-VGrwk

Konferenciju ćemo započeti uvodnim obraćanjem i predstavljanjem dosadašnjih rezultata i uspjeha Linnovate TP od strane suosnivača Mate Rimca.

Program konferencije započinje panelom “Iskustva i savjeti druge generacije Linnovate startupa“, gdje će nam se predstaviti čak 6 startupa iz 2. generacije, a to su: Mommy (Ivana Suša), MD-engineering (Dražen Milanović), Stur.ba (Marija Perković), Inpest (Nikola Tomić), Seahill (Marijan Lozančić) i Ad Parentia (Adrijana Buljan). Nadamo se da će ove uspješne priče dodatno motivirati mlade ljude za pokretanje startupa.

Nakon prvog panela slijedi kratka prezentacija Linnovate TP od strane direktorice poslovnog inkubatora Ivone Ćorić, gdje će nam predstaviti kako funkcionira jedan inkubator te što startupi dobivaju ulaskom u Linnovate TP.

Drugi panel na konferenciji je ”Linnovate Loan Fond i prve investicije“, gdje će Marin Jozić kao predsjednik Upravnog odbora imati priliku reći više detalja o samom funkcioniranju fonda koje je do sada u startupe investiralo 68.000,00 KM. Na panelu će sudjelovati i startupi koji su primili investiciju te će pričati o svome iskustvu prilikom apliciranja za investiciju, ali i procesu nakon investicije. Startupi koji su primili investiciju su: Continental Adventure (Marin Mamuza), Sapot (Goran Perković) i OPG Đuran (Katica Đuran). Nažalost Katica je spriječena da nam se pridruži u subotu, no ovdje imamo malo iznenađenje za sve gledatelje.

Nakon panela nam slijedi predstavljanje Centra za edukaciju i upravljenje projektima, osnovanog od strane devet iskusnih projekt menadžera. Na predstavljanju ćemo se upoznati sa ciljem, svrhom i misijom novosnovanog udruženja te kako ono može pomoći poduzetnicima i organizacijama iz Hercegbosanske županije. Ispred Centra će nam se pridružiti Sanja Karadža, Ivana Mišković i Žanesa Ljevo. Na ovom panelu ćemo se opet družiti s Marinom Jozićem koji će nam reći više o planovima i budućoj suradnji između centra i Linnovate TP.

Konferenciju završavamo predstavljanjem novog projekta BiHUB – podrška ženskom i društveno odgovornom poduzetništvu, kojeg Linnovate TP implementira u suradnji sa slovenskom nevladinom organizacijom PiNA i uz financijsku potporu Programa međunarodne suradnje Slovenije i Ministarstva vanjskih poslova Republike Slovenije. U sklopu ovog projekta u subotu ćemo službeno i otvoriti novi javni poziv za apliciranje za mjesto u Linnovate Tehnološkom parku koje će biti dostupno na našoj službenoj web stranici www.linnovate.org.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pratite nas na službenim stranicama www.linnovate.org ili nas kontaktirajte putem mail-a info@linnovate.org

Podijeli: