, ,

Javni poziv za sudjelovanje u programu podrške razvoja poduzeća

Napisao

minuta/e čitanja

Podijeli:

Imate poslovnu ideju i želite da pokrenete posao Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne obuke za pripremu poslovnih planova i bespovratnu finansijsku podršku. Više info (2)

Tehnološki park Linnovate i partnerske organizacije okupljene u Lokalnom partnerstvu za zapošljavanje Livno pozivaju sve zainteresirane osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao da se prijave za sudjelovanje u programu podrške razvoju malih poduzeća.

Program podrške realiziraju partneri u okviru projekta „Sinergija livanjskog LPZ-a za veću konkurentnost i zapošljivost radne snage“ koji se provodi u okviru projekta „Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II“ koji financira Europska unija a realizira Međunarodna organizacija rada.

 

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Pravo na sudjelovanje u programu podrške razvoja poslovnih ideja i poduzeća/biznisa, imaju nezaposlene punoljetne osobe prijavljene na evidenciji Županijskog zavoda za upošljavanje Livno, koje žele registrirati poduzeće kao osnovnu djelatnost na području Hercegbosanske županije.

KADA I KAKO SE PRIJAVITI

Prijave se mogu podnijeti do 15. veljače 2023. godine, popunjavanjem Obrasca za prijavu koji je dostupan na linku

Popunjen Obrazac za prijavu je moguće predati:

  • Elektronskim popunjavanjem obrasca na linku
  • Osobno u prostorijama Tehnološkog parka Linnovate, Livno
  • Poštom na adresu: Linnovate tehnološki park, Zgona bb, 80101 Livno, Bosna i Hercegovina

 

Osobe koje budu odabrane za sudjelovanje u Programu, prije početka obuke, trebaju dostaviti Uvjerenje Županijskog zavoda za upošljavanje Livno, da se vode na evidenciji nezaposlenih.

Dodatne informacije ovog Javnog poziva se mogu dobiti putem e-maila: nikola.perisa@linnovate.org ili telefonski na broj 034 202 840.

 

SADRŽAJ PODRŠKE

Kroz program podrške sudionike očekuje:

  • Trodnevna obuka „Pokreni svoj posao“ po metodologiji Međunarodne organizacije rada;
  • Podrška iz oblasti poslovnog planiranja.

 

Najbolje ocijenjeni poslovni planovi će dobiti:

  • Financijsku podršku u iznosu od minimalno 6.600,00 KM;
  • Mentorsku podršku prilikom registracije i početka poslovanja;
  • Trodnevnu obuku „Unaprijedi svoj posao“;
  • Poslovno mentorstvo nakon registracije posla.

Kompletan Javni poziv možete pogledati u prilogu javni poziv

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Livno je jedno od 20 partnerstava uspostavljenih u BiH u okviru projekta “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II), kojeg Europska unija financira s 4 milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (MOR). Ovaj projekt ima za cilj da kroz lokalna partnerstva za zapošljavanje doprinese poboljšanju zapošljavanja u lokalnim zajednicama i unaprijedi vještine i prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

Podijeli: