Jačanje poduzetničke infrastrukture i jačanje ekosustava za jačanje startupa

Start-up

Cilj projekta je stvaranja preduvjeta za brzi razvoj start-upa kroz efikasnu i sveobuhvatnu edukaciju polaznika u okviru Start-up Akademije i promocija poduzetništva organizacijom promotivnih evenata. 

Financira

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta, projekt Unaprjeđenje institucijske poduzetničke infrastrukture 

Vrijednost

19.200,00 BAM 

Trajanje

2019.-2020. 

Nositelj projekta

LINNOVATE BUSINESS PARK

Cilj projekta:

Linnovate TP u okviru svog poslovanja ima i odjel poslovnog inkubatora u kojemu se nalaze poduzeća koja uđu u proces predinkubacije ili virtualne inkubacije.

Unutar usluga koje nudimo svojim polaznicima svakako su i usluge edukacije kroz tzv. Start up akademiju. Ova akademija podrazumijeva razne teme iz oblasti poduzetništva s kojima se nisu susretali tijekom obrazovanja, kao što su:

  1. Razvoj poslovnog modela,
  2. Analiza tržišta i minimalno održivi proizvod,
  3. Istraživanje tržišta,
  4. Financije i upravljanje financijama,
  5. Marketing i brendiranje,
  6. Prezentacijske i komunikacijske vještine,
  7. Vještine pregovaranja.

Start up akademiju je prije ovog projekta  dosada provođena putem e-learninga gdje su sva predavanja bila na engleskom jeziku. Iako je dobro i korisno učiti poslovni engleski jezik, korisnicima je  mnogo korisnije da se predavanje odvija na našem jeziku i da je prilagođeno potrebama BH tržišta sa konkretnim primjerima i problemima s kojima će se u budućnosti svoga poslovanja susresti. Projekt je uspješno realiziran a program start up akademije pohađalo je osam polaznika od kojih je većina osnovala vlastita poduzeća. Predavanja su se održavala uživo u prostorijama Linnovate BP.